Flex Support abonnementen van ImakeIT

ImakeIT beschikt over een brede kennis op het gebied van automatisering, wij zijn actief in verschillende branches zoals, auto branche, optiek branche, reis branche, detailhandel en midden en kleinbedrijf.

Ook Basisscholen en het voortgezet onderwijs weet ons inmiddels te vinden. Doordat ImakeIT een uitgebreide kennis heeft van automatisering kunnen wij ons inzetten van klein naar groot.

Uw automatisering wordt gemonitord en bij storingen zijn wij er binnen een uur op locatie! Op ieder moment een soepel draaiende server of werkstation is van levensbelang voor uw onderneming. Daarom kiezen veel kleine ondernemingen voor het onderhoud en service abonnement van ImakeIT. Door gebruik te maken van het Allround Flex abonnement verlengt u de levensduur van uw apparatuur, hierdoor worden uw onderhoudskosten lager! Meer weten? Klik hier.

ImakeIT Verkoop en reparatie

ImakeIT heeft een webshop waar kunt u terecht voor aanschaf van Computers, Laptops, Tablets en diverse randapparatuur. Wij bieden u een goed product voor een eerlijke prijs en een extra lange garantie termijn. Standaard wordt alles wat u bij ons aanschaft, thuisbezorgd en geïnstalleerd zodat u direct aan de slag kunt.

Heeft u een speciaal kabeltje nodig of een inkt patroon, ook dat hebben wij op voorraad. in onze showroom kunt u alle apparatuur dan ook uit proberen. Meer weten? Klik hier.

ImakeIT monteur aan huis

Een ImakeIT Service onderhoudsabonnement voor computers, laptops en randapparatuur voor de consument. Tijdens het abonnement kunt u gebruik maken van onze monteurs die op locatie uw apparatuur repareert en voorziet van onderhoud. In het abonnement zit 2x per jaar onderhoud, kleine storingen en hulp op afstand. Tijdens reparatie is het 1e uur gratis, pas daarna wordt er een vriendelijk uurloon gefactureerd van € 47,50 inclusief btw. Er is al een onderhoudsabonnement vanaf €99,00 voor 1 computer of laptop.

Wilt u ook een Service Onderhoudsabonnement? Bel ons op  0182-820218

Technische Dienst voor reparaties

PC of Laptop Kapot? ImakeIT heeft een Technische Dienst met vakkundige medewerkers in dienst, die u graag van dienst willen zijn om zo snel mogelijk uw kapotte computer, laptop of tablet te repareren. Ons motto is dan ook: ‘s Morgens brengen en aan het eind van de dag weer klaar mits u alle software aan heeft geleverd. Mocht de reparatietijd langer duren dan 1 dag, geen nood! Dan ontvangt u een leen computer of laptop zodat u verder kunt werken! Ook voor Apple reparaties kunt u bij ons terecht of het nu gaat om een Ipad, Macbook of een Imac, dat maakt niet uit! Wij repareren het, alleen duurt de reparatietijd duurt meestal langer dan 1 dag. Wij streven naar max. 4 dagen. Meer weten? Klik hier.

Computer of Laptop APK

PC of Laptop traag? Het Repair Centre heeft vakkundig medewerkers om uw computer of laptop weer sneller te maken met onze vakkundige APK. Uw computer of laptop wordt helemaal doorgelicht en opgeschoond! Binnen 1 dag wordt dit voor u gedaan! Ook hier geldt: ‘s Morgens brengen en aan het eind van de dag weer ophalen!

Wilt u uw pc eens grondig laten inspecteren?
Bel ons op  0182-820218 of 0630985409

ImakeIT Systeembeheer en netwerken

ImakeIT is een zakelijke dienstverlener voor ZZPérs, Scholen en het MKB. ImakeIT doet systeembeheer, netwerkbeheer, IT Support in Waddinxveen en Omstreken. ImakeIT beschikt over een brede kennis op het gebied van automatisering, wij zijn actief in verschillende branches zoals, auto branche, optiek branche, reis branche, detailhandel en midden en kleinbedrijf. Ook Basisscholen en het voortgezet onderwijs weten ons inmiddels te vinden. Doordat ImakeIT een uitgebreide kennis heeft van automatisering kunnen wij ons inzetten van klein naar groot.

Uw automatisering wordt gemonitord en bij storingen zijn wij er binnen een uur op locatie! Op ieder moment een soepel draaiende server of werkstation is van levensbelang voor uw onderneming. Daarom kiezen veel kleine ondernemingen voor het onderhoud en service abonnement van Allround-ITC. Door gebruik te maken van het Allround Flex abonnement verlengt u de levensduur van uw apparatuur, hierdoor worden uw onderhoudskosten lager! Meer weten? Klik hier.

ImakeIT heeft een IsafeIT Back-up systeem

ImakeIT heeft een back-up dienst op gezet, namelijk IsafeIT”. Dit is een automatische dubbele veilige back-up die afzonderlijk op twee harde schijven wordt geplaatst.
IsafeIT controleert en garandeert dat dit veilig gebeurt, IsafeIT monitort en controleert uw back-up!  Een beveiligde back-up fysiek op locatie (binnen de muren) en tevens buiten de deur, dit noemt men Cloud Back-up. Bij Cloud back-up worden de gegevens gecodeerd en veilig op een externe server geplaatst.

Wij leveren ook verschillende andere merken voor back-up opslag maar dan zonder service en onderhoud diensten. De volgende back-up units kunt bij ons verkrijgen tegen scherpe prijzen: Iomega, Netgear, Synology, WD Elements, Buffalo, D-link, Freecom, Eminent, Qnap. Uiteraard met fabrieksgarantie, alleen IsafeIT gaat verder dan alle andere merken! Als er data verloren gaat, dan nemen wij onze verantwoordelijkheid, dat is IsafeIT! Meer weten? Klik hier.