Extra beveiliging in uw abonnement!

Beste relatie,

Beste abonnementhouder van ImakeIT of Allround-ITC Flex abonnementhouder

Er is de laatste maanden op het internet veel gebeurd, als ik denk aan Malware, Adware. De meeste virusscanner kunnen dit wel aan, maar geeft onvoldoende bescherming van uw data op uw computer, laptop of nadere opslag zoals een NAS of Server

De cyber criminaliteit kent steeds grotere of grovere manieren om bij uw data te komen of deze te gijzelen, zodat uw losgeld moet betalen….

Deze bedreigingen zo groot geworden dat wij als bedrijf een gratis professionele beveiliging in het abonnement gaan plaatsen om uw veiligheid te waarborgen, zodat Malware, Adware maar ook Ransomware geen kans maakt op uw laptop of computer in de toekomst. We kunnen niet alles voorkomen, maar extra beveiliging is altijd prettig!

Deze software wordt op een computer, laptop, werkstation of server die het meest gebruikt wordt en voor u geheel geïnstalleerd, dit wordt kosteloos voor u gedaan en dit valt in het abonnement.

Graag maken wij een afspraak met u op een tijdstip wanneer het u uit komt, dit mag ook in de avonduren, tevens wordt dan ook onderhoud gepleegd aan uw computer, laptop, werkstation of server. Bel of mail voor een afspraak.

Met vriendelijke groet,

John Sips
Allround-ITC BV
ImakeIT Repair Centre