Micro Server! Het alternatief voor deze tijd!

Een server is het hart van uw netwerk en data beheer in uw netwerkomgeving. Het vervangen van een server brengt vaak hoge kosten met zich mee, vanwege de Microsoft licenties die op de server van Microsoft klanten zitten. Deze staan vaak in een midden en klein bedrijf. Sinds kort is er een 1A-server, waardoor u als ondernemer kosten kunt besparen op uw ICT aanschaf, uw vaste telefonie en Back-up van uw data, zowel offline als online, zodat u altijd uw data bij de hand heeft. Wij noemen dit een privé Cloud, omdat alleen u beschikt over deze gegevens en dus niemand anders!

Geschikt voor Zzper, midden en kleinbedrijf, middel grote ondernemingen.

De 1A-server is geschikt voor iedereen die kosten wilt besparen op zijn ICT investeringen op de langer termijn. ImakeIT Repair Centre en Allround-ITC is een samenwerking aangegaan met 1A first Alternative. Dit hebben wij gedaan, zodat wij een betrouwbare server neer kunnen zetten, die vriendelijk is voor de portemonnee van een zelfstandige. Met de 1A-server heeft u dus geen last meer van hoge aanschafkosten of dure Microsoft licenties, die investeringen voor u als ondernemer verschrikkelijk duur maken.

Samenwerking die heel ver gaat met service en gecontroleerde veiligheid voor u!

ImakeIT Repair Centre en 1A First Alternative garanderen dat uw telefoonkosten tenminste tussen 40 en 60% af zullen nemen in uw bedrijf, waardoor deze Server zichzelf op langere termijn terug zal verdienen. U heeft hiermee zorgeloos ICT in huis gehaald, omdat de server 24 uur in de gaten wordt gehouden. Mocht er iets aan de hand zijn, dan zijn deze handelingen om ervoor te zorgen dat de storing weer op wordt gelost!

Door de abonnementsstructuur van deze 1A-server heeft u als ondernemer geen hoge aanschafkosten of investeringskosten. Wij betalen uw server en installeren deze op maat van uw software, uw back-up en telefonie. Deze installatiekosten worden geoffreerd  en eenmalig afgedekt, 1A-server kost een vast maandbedrag, zodat u weet waar u aan toe bent. Probleemloos ICT, dat wil iedereen toch? U wilt toch graag dat uw data en foto’s veilig zijn? Ook is deze 1A-server omgeving vrij van alle soorten Windows virussen!

Afspraak maken voor informatie of voor een persoonlijk gesprek dat mag ook!

Maak een persoonlijke afspraak met John Sips, eigenaar van ImakeIT Repair Centre en Allround-ITC. Hij kan u dan vertellen welke voordelen er allemaal aan zitten. Gecontroleerde veiligheid voor uw ICT, wie wil dat nu niet?

1a-server_master-delegate (1)

We zetten alle voordelen op een rijtje voor u 

1A-server:

 • Fileserver om je data te delen in het netwerk
 • Het is een mailserver die er voor zorgt dat alle mail bij de juiste persoon terecht komt
 • De beveiliging van de server is van hoge klasse, zodat niemand uw data kan stelen.
 • U kunt werken in de Cloud omdat uw data in privé bij op locatie staat
 • Alle telefonie wordt geregeld door uw eigen server om de kosten te besparen
 • U bent altijd bereikbaar met de server telefonie
 • Uw data wordt geback-upt op locatie en in de Cloud
 • Een vast bedrag per maand en wij betalen uw investeringen
 • Geen dure licenties meer van Microsoft
 • Stabiliteit en eenvoud
 • Continuïteit en gemak voor u
 • Simpele ICT beheer in uw onderneming
 • Een ICT Server die uw bedrijf verder helpt

Graag komen wij bij u op de koffie, om uitgebreid stil te staan bij deze unieke 1A-server voor het midden en klein bedrijf. Ook zouden wij u graag voor een kop koffie ontvangen. Zouden wij een afspraak mogen maken met u? Mail info@ikmaakhetwel.nl of bel naar 06-42624620. U kunt ook altijd het contactformulier invullen. Wij zullen u dan benaderen op een tijdstip dat u uitkomt.


De basismodules van de 1A-server

Gebruikers en groepen
Eenvoudig beheer van gebruikers, groepen en alle bijbehorende toegangsrechten tot alle 1A-diensten

Firewall
De 1A-server bevat een uitgebreide firewall die indringers buiten de deur houdt, maar wel zorgt dat de rechtmatige gebruikers toegang krijgen. Het is hierdoor altijd veilig.

Werkgroepen
Samenwerken met anderen was nog nooit zo eenvoudig met mail, agenda en contacten in een omgeving. Op uw pc, telefoon of tablet en vanaf een willekeurige locatie met een internetbrowser.

My1A
Via dit webportaal krijgt u toegang tot alle informatie over de diensten die u afneemt. Zo bent u altijd op de hoogte, wanneer u dat wilt.

Statusrapportages
Iedere maand ontvangt u een statusrapportage met grafieken van de afgelopen maand. Deze rapportages zijn ook beschikbaar in het webportaal My1A

Monitoring & Remote Support
In een server vinden dagelijks veel verschillende processen plaats die allemaal correct en volledig moeten worden uitgevoerd. Dit wordt op afstand voor u in de gaten gehouden. Indien een verstoring wordt gesignaleerd, komt de supportdesk direct in actie. Op deze manier worden storingen in de meeste gevallen preventief opgelost, nog voordat u er hinder van heeft.

Shares (gedeelde mappen)
Uw bestanden kunnen in mappen worden opgeslagen die gedeeld worden met uw collega’s. Hierbij bepaalt u zelf wie hiervoor gemachtigd zijn.

Updates en onderhoud
De updates van uw 1A-server worden door ons op afstand geïnstalleerd, nadat deze uitvoerig getest en gecontroleerd zijn. Onderhoud vindt tijdig plaats zonder dat de eindgebruiker er iets van merkt.

Virtual Private Network (VPN)
Met een VPN-verbinding kunt u vanaf elke internetverbinding op een veilige manier uw bestanden benaderen. Met een remote desktop-verbinding kunt u zelfs direct en veilig op uw bedrijfs-pc werken.

Intranet
De 1A-server voorziet ook in een Intranet. Dit is een besloten website op uw interne netwerk voor u en uw werknemers. Hier is alle ruimte voor bedrijfsspecifieke webapplicaties.

 

Optionele modules van een 1A-server

Telefoonsysteem
Met de 1A-server als volwaardige telefooncentrale belt u goedkoper en door de veelzijdigheid van digitale telefonie beschikt u over veel flexibiliteit zoals de mogelijkheid van het koppelen met een CRM-pakket. Tegelijk zorgt dit voor een aanzienlijker kostenbesparing ten opzichte van conventionele telefonie.

Virtuele machines
Om specifieke applicaties te kunnen gebruiken is het soms nodig een aparte server in te richten. Met de module ‘virtuele machines’ kunt u dit integreren in de 1A-server. Aankoop van een extra fysieke server is overbodig.

Online Back-up
Uw 1A-server maakt op gezette tijden een back-up naar versleutelde opslag in de Cloud. Zo bent u beveiligd tegen calamiteiten en indien gewenst kunt u bestanden en mappen eenvoudig terugzetten.

Internetgebruik bijhouden
U kunt een dagelijks overzicht krijgen van het internetgebruik binnen uw bedrijf, opgesplitst naar gebruiker, verbruik, adres en tijd.

Managed wifi-netwerk
Met los verkrijgbare antennes (accesspoints) krijgt u een revolutionair wifi-systeem dat hoogwaardige prestaties combineert met ongelimiteerde schaalbaarheid en centraal beheer op uw 1A-server. Voor meer dekking in uw pand hoeft u alleen maar extra accesspoints te koppelen.

Zarafa emailcliënt
Het Zarafa Collaboration Platform is meer dan alleen groupware. Het biedt naast gedeelde mailboxen, agenda’s en contacten ook innovatieve mogelijkheden zoals koppeling tussen e-mail en bestanden op de server.

Videobewaking van uw pand
Met UniFi Video kunt u eenvoudig uw pand in de haten houden via één of meer airCam IP-camera’s. U kunt de vastgelegde beelden analyseren in de overzichtelijke webinterface, op uw smartphone en tablet.