Openingstijden wijzigingen!

Openingstijden vanaf 27 t/m 7 jan 2018

Op woensdag 27 december , donderdag 28 december en vrijdag 29 december  zijn wij geopend van 9:00 t/m 17:00 uur

Zaterdag 30 december gesloten, alleen op afspraak bereikbaar op 0642624620

1 jan tot 7 januari 2018 zijn wij gesloten omdat we interne verbouwingen gaan doen. Wij zijn alleen telefonisch bereikbaar op 0630985409 of 0642624620, deze mobiels zijn bereikbaar vanaf 10:00 t/m 23:00 uur.

Wij wensen iedereen een goed uiteinde met een gelukkig en gezond 2018 en staan graag op maandag 8 januari 2018 weer voor u klaar!

 

Kerst folder uitgebracht

Wij hebben sinds deze week onze nieuwe kerstfolder uitgebracht en laten verspreiden in de regio Gouda en omstreken!
Sterke aanbiedingen met goede garantie en service aan huis! Deze folder is tot 31 dec 2017 geldig of zolang de voorraad strekt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw look en auto’s

Inmiddels heeft u gezien op onze website dat wij het logo hebben laten restylen. Na meer dan 10 jaar is het oude logo te hebben gebruikt.
Het werd voor een verfrissende look om weer verder in de toekomst te kijken. Ook onze leaseauto’s hebben een verfrissende look meegekregen voor een duidelijke herkenning!

 

 

 

 

 

Reviews schrijven

Mening & belediging

Het is tegenwoordig gebruikelijk om onze online mening te geven over producten en diensten van bedrijven en professionals. Sterker nog, veel (review)websites nodigen mensen uit om hun mening te geven zodat andere mensen deze mee kunnen laten wegen bij hun beslissing. Een mening kan zowel positief als negatief zijn. Als een mening een negatieve uitlating is die een persoon doet over een ander persoon of bedrijf, dan noemen we deze een belediging zijn. De meeste beledigingen gebeuren verbaal door scheldwoorden te gebruiken of iemand met iets negatiefs te vergelijken. Beledigingen zijn van alle tijden maar het internettijdperk heeft dit versneld, omdat iedereen eenvoudig zijn of haar onvrede kan verkondigen aan een groot publiek via bijvoorbeeld social media kanalen, reviewwebsites of fora. Je onvrede uiten over een ander persoon of een bedrijf mag, maar wanneer daarmee iemands eer of goede naam wordt aangetast, kan dat strafbaar zijn.

Online smaad en laster

Smaad is een specifiekere uitlating en heeft als doel de goede naam van een persoon of bedrijf te schaden. Vaak zijn dit beschuldigingen waarbij onduidelijk is of ze feitelijk juist zijn. Zo kan het zijn dat persoon X een slechte ervaring heeft met een webwinkel en dit op internet publiceert: “Koop niet bij bedrijf Y, want je krijgt vervolgens je spullen niet geleverd”. Je beschuldigt dan een bedrijf van oplichting en dat is smaad. Online laster gaat een stap verder dan smaad: dit is het doen van een bewering over iemand waarvan men weet (of had kunnen weten) dat deze niet waar is. Als persoon X dus helemaal geen slechte ervaring heeft gehad, dus weet dat het niet waar is, dan heet het laster. De waarheid vertellen kan dus nooit laster zijn, maar kan soms wel smaad zijn.

Extra beveiliging in uw abonnement!

Beste relatie,

Beste abonnementhouder van ImakeIT of Allround-ITC Flex abonnementhouder

Er is de laatste maanden op het internet veel gebeurd, als ik denk aan Malware, Adware. De meeste virusscanner kunnen dit wel aan, maar geeft onvoldoende bescherming van uw data op uw computer, laptop of nadere opslag zoals een NAS of Server

De cyber criminaliteit kent steeds grotere of grovere manieren om bij uw data te komen of deze te gijzelen, zodat uw losgeld moet betalen….

Deze bedreigingen zo groot geworden dat wij als bedrijf een gratis professionele beveiliging in het abonnement gaan plaatsen om uw veiligheid te waarborgen, zodat Malware, Adware maar ook Ransomware geen kans maakt op uw laptop of computer in de toekomst. We kunnen niet alles voorkomen, maar extra beveiliging is altijd prettig!

Deze software wordt op een computer, laptop, werkstation of server die het meest gebruikt wordt en voor u geheel geïnstalleerd, dit wordt kosteloos voor u gedaan en dit valt in het abonnement.

Graag maken wij een afspraak met u op een tijdstip wanneer het u uit komt, dit mag ook in de avonduren, tevens wordt dan ook onderhoud gepleegd aan uw computer, laptop, werkstation of server. Bel of mail voor een afspraak.

Met vriendelijke groet,

John Sips
Allround-ITC BV
ImakeIT Repair Centre

Skool-Check

Skool-Checkvooe school gaande kinderen en studenten!

Wilt u een Skool-Check uit laten voeren inclusief onderhoud, dat weet u zeker dat uw zoon of dochter een goede PC of Laptop hebben in gebruik voor het komende school jaar.

De PC of Laptop worden met de volgende punten gecontroleerd:

De juiste software in gebruik van uw zoon of dochter nodig heeft

Uw office pakket met Word en Excel, de goede versie wat op school gebruikt

Goede virus scanner die ook cybercrime software herkend (meerprijs)

APK het opschonen van uw Windows omgeving en ander vuiligheid op uw PC of Laptop

Met PC-Check alle updates van software van de hardware installeren (meerprijs’

Accu check die minimaal 4 uur werkt of vervangen moet worden (meerprijs)

Morgens brengen en aan het eind van de dag weer klaar!!

 

De Skool-Check is geldig van 1 augustus tot 31 december en kost eenmalig € 39,95

Gewijzigde openingstijden

Tijdens de zomerperiode zijn wij op:

Zaterdag 29 juli

Zaterdag 5 aug

Zaterdag 12 aug

Gesloten i.v.m vakanties.

In de maand augustus en september kunt u van maandag tot vrijdag om 9:00 t/m 14:00 terecht bij onze Technische Dienst daarna zijn we telefonisch bereikbaar op onze Service Nummer: 0630986509 tot 23:00 uur!!

10 Gouden regels bij ImakeIT..

De 10 gouden regels bij ImakeIT Repair Centre

  1. Altijd een eerlijke en juiste prijs!
  2. Standaard 3 jaar garantie aan huis!
  3. 3 jaar lang service aan pc of laptop aan huis !
  4. Uw probleem is ons probleem!
  5. Bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur!
  6. Hulp op afstand als service product voor U!
  7. Wat we beloven, dat doen wij ook!
  8. Gratis tools voor conditie van PC of Laptop!
  9. PC Check voor veilig internet!
  10. U bent onze ambassadeur!